Arieratele bugetului general consolidat au scăzut la 520 milioane de lei
Arieratele bugetului general...
Potrivit estimărilor meteorologilor, vremea rămâne caniculară la începutul acestei săptămâni în toată ţara, cu temperaturi maxime de până la 38 de grade Celsius, apoi se va răcori treptat şi vor exista perioade cu instabilitate atmosferică ridicată.
În Banat, în cursul zilei de 28 august va fi caniculă şi disconfort termic accentuat. Ulterior, până la sfârşitul primei săptămâni de prognoză (1 - 2 septembrie), se va răcori, media valorilor diurne va ajunge la 26 - 27 de grade. După data de 3 septembrie vor mai fi mici oscilaţii termice, dar media maximelor va fi apropiată de normalul perioadei şi va fi cuprinsă în general între 27 şi 29 de grade.
În Crişana, în zilele de 28 şi 29 august, media temperaturilor maxime fiind cuprinsă între 34 şi 38 de grade, apoi vremea se va răcori treptat, astfel că la sfârşitul primei săptămâni de prognoză (1 - 2 septembrie) media va ajunge la 26 - 27 de grade. După data de 3 septembrie, media valorilor diurne va fi apropiată de normalul perioadei şi va fi în general de 27 - 28 de grade.
În Transilvania, în zilele de 28 şi 29 august, în cea mai mare parte a regiunii va fi caniculă şi disconfort termic accentuat, apoi vremea se va răcori treptat, astfel că la sfârşitul primei săptămâni de prognoză (1 - 2 septembrie) media va ajunge la 24 - 25 de grade. După data de 3 septembrie, media valorilor diurne va fi apropiată de normalul perioadei şi va oscila în jurul a 26 de grade.
În Maramureş, în zilele de 28 şi 29 august va fi caniculă şi disconfort termic accentuat, după care, la sfârşitul primei săptămâni de prognoză (1 - 2 septembrie) media va ajunge la 25 de grade. După 3 septembrie se vor înregistra valori medii diurne apropiate de normalul perioadei, de 26 - 27 de grade. În perioada 29 august - 2 septembrie vor fi intervale cu instabilitate atmosferică accentuată şi averse local însemnate cantitativ, dar ploi temporare se vor semnala şi după data de 5 septembrie.
În Moldova, procesul de răcorire va începe tot pe 30 august, pentru ca la sfârşitul primei săptămâni de prognoză (1 - 2 septembrie) media va ajunge la 25 - 26 de grade. După data de 3 septembrie se vor înregistra valori medii diurne, apropiate de normalul perioadei, de 26 - 28 de grade. Temperaturile minime medii se vor situa în marea lor majoritate între 14 şi 17 grade, exceptând ultimele nopţi ale lunii august când media va fi în jurul a 19 grade.
În Dobrogea, în zilele de 28 şi 29 august media temperaturilor maxime fiind în jurul a 34 de grade, apoi aceasta va scădea spre 30 - 32 de grade până la 1 septembrie. Începând cu data de 3 septembrie se vor înregistra valori medii diurne, apropiate de normalul perioadei, de 28 - 29 de grade. După 2 septembrie media temperaturilor nocturne se va situa în jurul a 18 grade.
În Muntenia, în zilele de 28 şi 29 august va fi caniculă şi disconfort termic accentuat, media temperaturilor maxime fiind de 36 - 37 de grade, iar în 30 şi 31 august aceasta va scădea spre 32 - 33 de grade şi va caracteriza o vreme călduroasă. Începând cu data de 1 septembrie şi până la finalul intervalului de prognoză se vor înregistra valori medii diurne, apropiate de normalul perioadei, de 28 - 30 de grade.
În Oltenia, în zilele de 28 şi 29 august va fi caniculă şi disconfort termic, media temperaturilor maxime fiind de 36 de grade, dar în 29 şi 30 august aceasta va scădea treptat spre 30 de grade, iar ulterior, până la sfârşitul primei săptămâni de prognoză (1 - 2 septembrie), se va răcori, media valorilor diurne va ajunge la 26 de grade. Începând cu data de 3 septembrie şi până la finalul intervalului de prognoză se vor înregistra valori medii diurne, apropiate de normalul perioadei, de 28 -...29 de grade.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Arieratele bugetului general...
Conform sondajelor la ieșirea de la urne, CDU/CSU au...
România, în fruntea producției...
Favoriți în sondaje,...
După o serie impresionantă de...
Litiul, cobaltul și nichelul...
Autoritățile din Grecia monitorizează situația seismică
Angajații federali obligați să...
Ursula von der Leyen merge luni la Kiev, iar Emmanuel...
SUA apără acordul propus de...
O decizie dificilă pentru...
Președintele argentinian Javier...
Care este țara europeană care plătește abonamentul...
Despre ultimele decizii ale președintelui Trump, despre...
Rating susţinut de apartenenţa...
Cum poți obține 500 de lei de...
Un avertisment adresat în...
Ministrul Finanțelor se află la...
Declinul social-democraților...
Portofoliul Berkshire Hathaway,...
SUA reacționează la taxele...
Reciclarea textilelor,...
Pe de altă parte, Bitpanda, a...
Rețea extinsă de conducte...
Termenele de livrare care ar putea determina...
Cel mai bogat om din lume, devenit mâna dreaptă a...
Aplicația de inteligență...