Știrile economice de la prima oră. Ce s-a întâmplat interesant
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Inclusiv despre noul coronavirus
Inclusiv despre noul coronavirus

Autoritățile Marii Britanii: Pregătiți-vă pentru eliminarea LIBOR

Participanţii de pe piaţă trebuie să fie pregătiţi pentru anunţul care va veni în acest an referitor la ce se va întâmpla cu Libor la finele lui 2021", a afirmat directorul de pieţe al FCA, Edwin Schooling Latter, la un eveniment online. Încheierea utilizării Libor este una dintre cele mai mari provocări pentru pieţe.

Se închide România? Iohannis: "Aşa se va continua"

Trebuie să luăm măsurile care sunt recomandate de experţi, pentru a preveni supraaglomerarea spitalelor, pentru a preveni răspândirea necontrolată a acestei boli. Personal, cred că toate măsurile trebuie să fie proporţionale cu incidenţa bolii.

Restricții. ROMSLOT: Sălile de jocuri generează taxe şi impozite zilnice de două milioane de euro

În momentul în care suntem lăsaţi să funcţionăm, sălile de jocuri generează taxe şi impozite zilnice de două milioane de euro. Industria jocurilor de noroc asigură 45.000 de locuri de muncă şi este un important plătitor de salarii, taxe şi impozite, cu taxe directe şi indirecte de 600 de milioane de euro plătite anual la bugetul de stat şi un grad de colectare de peste 99%.

Coronavirus. Nelu Tătaru anunță MĂSURI pentru spitale

Sistemele medicale încă rezistă, dar recomandarea noastră este a de a nu forţa aceste sisteme medicale", a declarat Nelu Tătaru, miercuri, la Palatul Victoria.

Bolnav de COVID-19. Pacientul care i-a ULUIT pe medicii americani

În iulie însă, americanul a început să se simtă rău: i-a pierit pofta de mâncare, a slăbit, iar senzația de oboseală era atât de puternică, încât nu numai că nu putea urca două trepte, dar nici la telefon nu reușea să vorbească. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel