Transgaz vrea să achiziţioneze servicii de transport aerian
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
UE își închide spațiul aerian și aeroporturile pentru avioanele din Belarus
UE își închide spațiul aerian și aeroporturile pentru avioanele din Belarus
Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale Transgaz Mediaş organizează licitaţie deschisă pentru achiziţia de servicii de transport aerian, în valoare de aproape două milioane de lei.

"Entitatea contractantă intenţionează să încheie un acord-cadru având ca obiect servicii de transport aerian. Valoarea estimată minimă a acordului-cadru pentru doi ani este 197.686,00 euro (957.195,66 lei). Valoarea estimată maximă a acordului-cadru pentru doi ani este 395.372,01 euro (1.914.391,32 lei). Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent, care poate fi atribuit pe durata acordului cadru este de 10.705,01 euro (51.833,7 lei). Informaţii referitoare la încheierea acordului-cadru: a) numărul maxim de operatori economici care vor fi parte a acordului-cadru ce urmează să fie încheiat: procedura de achiziţionare a serviciilor de transport aerian se va finaliza cu un număr minim de 3 operatori economici, numărul maxim fiind nelimitat. Acordul-cadru se va încheia cu toţi operatorii economici ale căror oferte au fost declarate admisibile la finalizarea evaluării ofertelor; b) Frecvenţa de atribuire a contractelor subsecvente poate fi zilnică sau săptămânală c) Cantităţile minime şi maxime estimate care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent dintre cele care urmează a fi atribuite pe durata acordului - cadru: este de minim 1 bilet de avion şi de maxim 30 bilete de avion d) Cantitatea minimă estimată care ar putea fi solicitată pe întreaga durata a acordului-cadru, respectiv 554 bilete de transport aerian. e) Cantitatea maximă estimată care ar putea fi solicitată pe întreaga durata a acordului-cadru, respectiv 1.108 bilete de transport aerian. f) Cantitatea maximă estimată care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent dintre cele care urmează a fi atribuite pe durata acordului-cadru este de maxim 30 de bilete de avion", se arată în anunţul publicat pe site-ul de licitaţii.

Acordul-cadru are o durată de doi ani de la data semnării acestuia. Valoarea totală estimată este de 395.372.01 euro (1,91 milioane de lei). Contractul nu se reînnoieşte.

Citește și ANRE. Producătorii de gaze sunt obligaţi să vândă 40% din total pe bursă

Achiziţia nu intră sub incidenţa Acordului privind achiziţiile publice. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 31 august 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Stagnare a creditării companiilor din zona euro

Creditarea companiilor din zona euro stagnează, atrage...

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...


pixel