Una dintre cele mai mari companii din turism își suspendă majoritatea activităților
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
TUI suspendă majoritatea acțiunilor
TUI suspendă majoritatea acțiunilor
TUI, una dintre cele mai mari companii de turism din lume, a anunțat duminică seară că își suspendă temporar majoritarea activităților.

Conform unui mesaj transmis presei germane, pachetele de vacanță, croazierele și operațiunile hoteliere sunt cele afectate de această decizei.

Această hotărâre este menită să contribuie la efortul global al guvernelor lumii de a minimaliza efectele și împrăștierea noului coronavirus.

Managementul companiei, care are sediul central în Hanovra, nu privește cu optimism evoluția financiară în anul 2020 din cauza epidemiei cu noul coronavirus iar previziunea pentru februarie a fost retrasă.

Peste 1 milion de angajați riscă să intre în șomaj din cauza "coronacrizei"

Pentru a diminua efectele crizei provocate de Covir-19 asupra rezultatelor financiare pentru anul 2020, compania a decis reducerea costurilor. În plus, TUI vrea să ceară un ajutor garantat de statul german până când se vor putea relua operațiunile la nivelul obișnuit.

Conform informațiilor obținute de Bild, TUI are încă fonduri și dispune de facilități pentru credite în valoare de 1,4 miliarde de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel