Upgrade Romania - Eugen Teodorovici: Informația că nu sunt finanțări este falsă
Autor: Oana Pavelescu | 02 oct 2019 / 10:43
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici
Nu există niciun blocaj în finanțări, a explicat Eugen Teodorovici, în timpul conferinței Upgrade Romania - Ediția II: Soluții pentru finanțarea marilor proiecte de investiții ale României, eveniment organizat de DCBusiness și DCNews, care a avut loc miercuri, 2 octombrie.

MInistrul de Finanțe a afirmat că informația conform căreia nu se fac finanțări este falsă. Oficialul a amintit că pentru acest lucru a fost alocat 5% din PIB, bani care sunt încă departe să fi fost folosiți.

Mai departe, Teodorovici a mai explicat și are este problema legată de acesată lipsă. Acest a mai spus că problema este o combinație între ceea ce se întâmplă în administrație și conducere.

Ministrul a mai spus că trebuie schimbată mentalitatea din administrație și că sunt extrem de importante echipele. Acestea trebuie să fie constituite din profesioniști care cunosc legea. Oficialul a mai spus că atunci când această condiție esențială nu este îndeplinită, încep contestațiile. Tema de a aplica legea este una din marile probleme care rezidă din lipsa cunoașterii legislației.

G Ad:

Ştiri Recomandate

Cod Galben de recipitații mixte și polei în 4 județe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri...

Rafila a explicat când se introduce certificatul COVID

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a prezentat...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro