Adrian Câciu, despre DIGITALIZARE: Toată lumea a declarat că face, dar am văzut că NU (VIDEO)
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Adrian Câciu
Adrian Câciu
EXCLUSIV
Adrian Câciu a vorbit despre digitalizarea României în cadrul dezbaterii ”Digitalizarea Romaniei, prioritate ZERO!.

"Trebuie să vedem o strategie. Da, există voință. Toată lumea a declarat că face, dar am văzut că NU a făcut și șeficismul este destul de mare. Sper ca anul acesta să se facă câte ceva. Încă o dată, bani nu sunt, nu s-au prevăzut în buget, măcar la rectificare să creeze strategia sau să creeze și acel consiliu care să fie un consiliu de dialog și să se nască strategia de dezvoltare a României.", a declarat Adrian Câciu.

Florin Cîțu, despre DIGITALIZARE: Nu este ușor, dar se poate (VIDEO)

"La rectificare trebuie să se vină cu bani concreți pentru digitalizare, nu sunt bani, și mai ales pentru competențele digitale ale populației, nu s-au prins bani în buget, nici pentru companii, ceea ce înseamnă retehnologizarea digitală a companiilor și interconectarea companiilor. Pentru că nu numai reforma statului va fi cea care va determina dezvoltarea României în anii viitori, ci mai ales, digitalizarea economiei private, pentru că intră în competiție directă cu ceea ce înseamnă economia europeană și mai ales cea mondială. Să fim optimiști.", a spus analistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel