Alţi bani pentru poveşti de succes în business
Autor: Andreea Craciun
Data publicării:
Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat organizează joi, la 'Berăria H' din Bucureşti, evenimentul 'Start-Up Nation - o poveste de succes', în cadrul căruia va fi prezentată situaţia la zi a programului.  

Printre invitaţi se vor număra antreprenorii care au accesat programul 'Start-Up Nation 2017', băncile partenere, precum şi oficiali guvernamentali. Cu această ocazie vor fi prezentate poveştile de succes şi va fi lansată platforma 'Club Start-Up Nation'. Evenimentul se va încheia cu două concerte. Potrivit ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ştefan Radu Oprea, programul Start-Up Nation a fost unul de succes, cu poveşti de succes, iar scopul programului, acela de a fi o rampă de lansare pentru cei care vor să înceapă o afacere şi n-au posibilităţi de finanţare, a fost atins. 'A fost un an interesant, cu multe provocări. Un an în care şi eu, şi echipa mea din minister, am avut foarte multe de învăţat. A fost primul an de Start-Up Nation. Iar aşteptările noastre, ale Guvernului, erau foarte mari. La fel de mare era şi dorinţa ca scopul acestui program să fie atins: să fie rampa de lansare pentru cât mai mulţi dintre cei care vor să îşi înceapă un business dar nu au posibilităţi financiare. Pentru cei care au idei, văd oportunităţi, sunt inovativi sau sunt dedicaţi unei pasiuni. Ne-am dorit foarte mult ca oamenii să vină cu inima deschisă, suficient de bine pregătiţi, să ia banii şi să-şi clădească o afacere. Mai ales pentru viitorul lor şi al familiilor lor. Acum pot spune că eforturile au dat roade. Şi Start-Up Nation este un program de succes. Cu poveşti de succes. De aceea, joi, vrem să auzim aceste poveşti direct de la ei, de la aplicanţii Start-Up Nation, de la SUN-işti, aşa cum mi s-a părut interesant să îi numesc într-o postare pe Facebook. Pentru că toţi avem de învăţat din experienţa lor. Şi noi, administratorii programului, şi cei care urmează să aplice pentru Start-Up Nation 2018', a declarat, pentru AGERPRES, ministrul Ştefan-Radu Oprea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Date de ultimă oră privind cifra de afaceri din industrie

Informațiile vin de la Institutul Național de Statistică. 

Orezul va deveni mai scump, pe fondul fenomenelor meteo

Diferite probleme care țin, în mare parte, de fenomene...

Naf Naf a primit trei oferte de preluare

Trei oferte de preluare sunt pe masă pentru...

Firme care-i ajută pe angajați să demisioneze

Pentru câteva sute de euro, firmele informează...

Lucrările la magistrala de metrou M6 avansează - Video

Lucrările la Magistrala 6 de metrou, care va face...


pixel