Astrograma României. Cât va mai dura criza
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Palatul Parlamentului
Palatul Parlamentului

Astrologul Daniela Simulescu a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele luni din 2021. „La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică”, a subliniat astrologul. 

„Suntem în valul patru, am avut Congrese ale unor partide, schimbări, deci clar că, până la finalul anului, totul este condensat. Se schimbă și situația politică a țării. Ce se întâmplă în harta unei țări? În primul rând, mă uit la progresie și progresia arată interiorul nostru, mentalul nostru colectiv, cum ne simțim. De doi ani, noi țipăm, strigăm, ne batem cu pumnii în piept, vrem să fie totul despre noi, nu despre alții, contează partea naționalistă de care ne ținem cu dinții. O să fim progresați în Leu până la finalul anului și o să auzim declarații că merge bine, că nu avem probleme, însă progresia Leului este menită doar să simțim nevoia să ne lăudăm și să credem că este bine. Până în decembrie, va exista o senzație de dezamăgire profundă, dezamăgire cruntă! O să existe o stare de nemulțumire profundă la nivel național”, a spus Daniela Simulescu.

„De menționat că, în noiembrie și decembrie, vor reieși la suprafață multe probleme în țară. La începutul anului viitor, dintr-o dată, vom fi...” 

Citește mai departe pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...

Turcia anunţă suspendarea relaţiilor comerciale cu Israelul

Turcia a decis să oprească relațiile comerciale cu...

Județele care cheltuie cel mai puțin de Paște în 2024

Românii au o adevărată obsesie atunci când vine vorba...

”Se vor închide toate aprozarele!” Un strigăt de neputință

O spune patronul unui mic astfel de magazin, un...

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Știri despre: Cheltuieli de Paști; Temerile...

Slănic, stradă surpată. Evacuare extinsă, decisă de prefect

Prefectul judeţului Prahova, Emil Drăgănescu, a anunţat...


pixel