Luând în calcul prețul terenurilor, al locuințelor și chiar și al materialelor de construcții, este destul de costisitor și dificil să ne ridicăm propria locuință sau să cumpăram una mai mare. La fel și dacă am decide că în spațiul liber din jurul unei case să ne realizam mai multe camere sau depozite. Așadar, căutam alte variante anternative, mai ieftine, la care să avem în permanență acces și care să ne țină bunurile în siguranță fară de orice tip de risc.
O variantă la care oricine poate apela, fie că vorbim despre o persoana fizica sau una juridica, de la mici firme până la mari companii, este cea a spatiilor de depozitare de închiriat. Acestea sunt puse la dispoziție de firme care se ocupă cu asta, spațiile putând avea diverse dimensiuni și forme, perfecte și pentru depozitarea pe termen scurt dar și pentru depozitarea pe termen lung. În construcția spațiilor de depozitare se iau în considerare numeroase aspecte prin care bunurile din interior să fie în permanenta în siguranță fata de orice factor ce le poate dauna în vreun fel.
Alegând servicii de depozitare de la boxe-depozitare.ro, clienții pot fi siguri că au la dispoziție un spațiu personal potrivit pentru tot ceea ce ar avea nevoi să amplaseze în acestea. Există atât persoane care apelează la astfel de servicii pentru sarcini rapide, precum o mutare în alta locuință sau depozitarea anumitor produse pe care doresc să le vanda în curând cât și persoane care aleg boxele de depozitare în mod constat, pentru numeroase sarcini și activități.
Gândite astfel încât să fie accesibile oricui, oricând, multe spatii de acest fel sunt amplasate astfel încât și accesul cu mașinile de transport să se poată face ușor și rapid, acolo unde vorbim despre boxe ce sunt utilizate că și depozite pentru o firmă și unde produsele din interior sunt destinate vânzării ulterioare. În acest sens, aceste spații reprezintă o alegere buna și rapida pentru firmele care au încă un capital suficient pentru a obține propriile depozite dar su nevoie de acestea încă din start. Fiecare boxă este realizată din materiale alese astfel încât să fie rezistente la umezeală, la dăunători precum insecte, rezatoare, dar și la foc sau alte intemperii. Zonele trebuie, asemeni fiecărui spatiu industrial și sediu de companie, tratate corespunzător împotrivă dăunătorilor, cu soluții de dezinsecție, dezinfecție și deratizare și totodată, să aibă sisteme de aerisire eficiente. Desigur, de la un spatitu la altul, exista limitări în ceea ce privește lucrurile care pot fi depozitare, precum alimente, care desigur că ar putea atrage dăunători, aș putea cauza condens sau mirosuri neplăcute.
De regula, exista un anumit program în care firma ce deține spațiile operează în ceea ce privește încheierea de contracte sau terminarea lor. În rest, spațiile de depozitare sunt păzite atât de personal uman dar și cu ajutorul sistemelor de supraveghere video sau de la un caz la altul, și senzori de mișcare care se activează automat.
La închirierea unei boxe, clientul primește o cheie, fiind în acel moment singurul posesor al acesteia și astfel, singrul care are acces la boxă pe perioada de inchiriere. Deși multe fac parte din hale de mari dimensiuni sau spatii asemănătoare, pereții dintre acestea sunt solizi astfel încât nu se poate pătrunde într-o boxă anume din alta.
În cazul persoanelor fizice, cele mai comune motive pentru care aceștia apelează la soluțiile oferite de boxele de depozitare sunt cele ale mutărilor în alta locație, în același oraș sau în altul precum și reparațiile generale, remodelările sau remedierile de probleme apărute din anumite motive, atât la apartamente cât și la case. Exista în fiecare mare oraș și un număr consistent de persoane, de la studenți și până la angajați, care încă nu dețin o locuință, deloc sau nu în acea zona, și aleg varianta chiriei. Marele dezavantaj este acela că mulți își schimba chiria în mod constant, fie atunci când își schimba și locul de muncă, când primesc un salariu mai bun sau când contractele se finalizează iar proprietarii nu mai doresc prelungirea lor, printre multe altele.
Dar și cei ce dețin propria locuință se pot găsi uneori în situația în care spațiul pe care îl au la dispoziție nu este suficient și astfel, trebuie să apeleze pentru scurte prioade de timp la o boxa de depozitare. Sau poate la mai multe, în funcție de numărul și volumul bunurilor pe care dorește să le depoziteze. Daca atunci când stam în chirie ne mai limităm la a cumpără multe, nu neapărat datorita bugetului mai mic dar și al spațiului limitat, când avem propria locuință, uneori nu ne mai gândim la asta și pur și simplu ne mai luăm câte ceva.
O dată boxa obținută, putem depozita, muta și reloca tot ceea ce am avea nevoie, în limitele impuse. Avem acces oricând la ea, și ziua dar și noaptea, daca atunci ar fi singura perioadă liberă în care ne-am putea ocupa de astfel de lucruri.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Deficitul bugetar al României...
Gigantul rus Gazprom caută să majoreze preţurile...
Dropshipping-ul câștigă tot mai...
Prețurile petrolului au fost...
BNR a publicat cursul valutar...
OpenAI se confruntă cu probleme tehnice, aplicația...
Indicele ROBOR la trei luni a urcat la 5,96% pe an.
Indicatorul de Încredere...
Sindicatul inginerilor de la...
Un studiu publicat de Banca...
În această dimineață vă aducem o selecție cu cele mai...
Guvernul României urmează să...
Agenția Națională pentru...
Ministerul Dezvoltării,...
Larry Fink, CEO al companiei de...
Curs valutar, 22 ianuarie 2025.