Câți bani câștigă Halep de la marele sponsor al ei. Rivala Simonei ia de 5 ori mai mult
Autor: Mihai Paul
Data actualizării:
Data publicării:
Simona Halep
Simona Halep
Simona Halep a semnat un contract cu compania americană de articole sportive Nike. Sportiva primește anual o sumă cu șase zerouri.

Nike achită Simonei Halep 2 milioane de dolari pe an, sumă considerabilă pentru româncă, fiind cu siguranță cel mai bine plătit sportiv român din toate timpurile de pe urma unui asemenea contract de reprezentare.

Totuși, suma este mică comparativ cu cât poate cere Naomi Osaka, liderul de acum al ATP și noua vedetă a tenisului mondial. Beneficiind de faptul că este în vogă și este americancă, având o imagine pe o piață extrem de mare, Osaka a semnat un contract cu Nike, deși vechiul sponsor tehnic, Adidas i-a oferit 8,5 milioane de dolari.

Cu siguranță, Osaka a primit de la Nike o sumă mult mai mare, se pare aproape 10 milioane de dolari.

"Sunt mândră să devin membră a familiei Nike şi încântat să mă implic în tot ceea ce Nike are de oferit. Nike are o istorie legendară şi abia aştept să fiu parte a acestor momente în anii mulţi care vor veni", a fost prima reacție a numărului 1 WTA.

Citește și:Halep, dublă lovitură! Campioană la bani și în 2019?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel