Caniculă și atmosferă GREU de suportat. Cât de cald va fi
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Specialiștii au SPULBERAT un MIT al ROMÂNILOR
Specialiștii au SPULBERAT un MIT al ROMÂNILOR
Astăzi, în jumătatea sud-vestică se face foarte cald, crește și disconfortul termic, iar în Oltenia și în Banat se instalează canicula.

Ploile apar în jumătatea de est a țării și la munte, iar maximele pleacă de la 26 de grade pe litoral și ating 37 de grade în vestul Olteniei.

Temperaturi de 35 de grade în ZONA ARCTICĂ. Totul a AIUREA

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici mai vin ceva averse, unele chiar abundente, cu descărcări electrice, poate și grindină. Vântul prinde putere, iar temperaturile, mai ridicate decât ieri, ajung la 30 de grade în zona Bărăganului.

Se încălzește și mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei. Ieri au fost 23...24 de grade, astăzi maximele urcă până la 29...30 de grade. O să plouă din când în când; vor fi și manifestări de instabilitate, iar vântul va avea intensificări susținute pe parcursul zilei.

La fel o să fie și în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina: vânt intens, câteva reprize cu ploi zgomotoase și temperaturi în creștere față de ziua trecută. Maximele se apropie de pragul de 30 de grade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel