Cea mai scumpă călătorie cu trenul din România. Costă 900 de euro
Autor: Mihai Paul
Data actualizării:
Data publicării:
Transilvania Train
Transilvania Train
O călătorie cu trenul are prețuri variate în România, de la câțiva lei la peste 180 de lei pentru a străbate țara de la un capăt la altul. Există însă și bilete mai scumpe, care pleacă de la 900 de euro și ajung la 2.350 de euro, cele de la Transilvania Train.

Transilvania Train este cel mai scump tren din România, iar prețul unei călătorii este extrem de piperat. Puțini își permit să plătească 900 de euro de persoană sau 2.000 de euro un pachet de familie.

Ce este atît de deosebit la acest tren? El circulă doar o dată pe an în luna august și reprezeintă de fapt un pachet turistic de 5 zile cu mai multe workshopuri și evenimente.

Transilvania Train circulă în perioada 26 august -30 august și trece prin majoritatea punctelor de atracție ale Transilvaniei.

Astfel, trenul pleacă din Gara Brașov și trece prin Haferland unde se vizitează bisericile fortificate, apoi trece prin Criț, Sighișoara, Mediaș și chiar Copșa Mică.

Trenul trece ulterior prin Sebeș și se oprește la Sibiu. Excursia conține multe ateliere dar și petreceri. Proiectul este dezvoltat de agenția Globe 365 iar ideea a apărut din tendința de a veni cu ceva nou pe piața de turism.

Citește și:Japonezii lansează cel mai rapid tren

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel