Coreea de Nord îl AVERTIZEAZĂ pe Joe Biden: Să TERMINE cu LOGICA de tip GANGSTER
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Kim Jong Un Coreea de Nord
Kim Jong Un Coreea de Nord
Coreea de Nord a avertizat că Statele Unite s-ar putea confrunta cu „ceva care nu este bun” dacă administrația lui Joe Biden continuă cu „ostilitatea profundă”.

Guvernul lui Kim Jong Un a lansat avertismentul după ce SUA au declarat că recentul test al țării cu privire la o nouă rachetă cu rază scurtă de acțiune a încălcat un acord al ONU.

Informații NECUNOSCUTE ies la IVEALĂ! SUA spun ADEVĂRUL

Președintele Biden a adăugat că a rămas deschis diplomației cu Phenianul, dar Ri Pyong Chol, secretarul Comitetului Central al Partidului Muncitoresc din Coreea de Nord, a venit imediat cu o replică.

Dl. Pyong Chol a declarat că Coreea de Nord exprimă „profundă temere” față de SUA și a declarat că statul său are dreptul de a exercita „autoapărare”, dacă este necesar.

El a adăugat că „remarcile necugetate” ale lui Biden ar putea duce la „ceva care nu este bun” dacă ar continua cu logica „de tip gangster”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel