Tranzacții de 99,72 milioane euro: BVB închide săptămâna pe roșu
Performanța negativă a fost...
Bourla a recunoscut că afirmația lui nu este o certitudine dar crede că vor fi necesare vaccinări regulate din cauza faptului că vor apărea noi variante și protecția împotriva vaccinurilor o să scadă în timp.
„Scenariul cel mai probabil este că vom avea nevoie de o nouă vaccinare anuală, așa cum facem cu vaccinul antigripal”, a spus Bourla.
Vaccinul COVID-19 al Pfizer, care a fost dezvoltat în colaborare cu firma germană BioNTech, este pe cale să fie unul dintre cele mai bine vândute medicamente din toate timpurile din industria farmaceutică în 2021. Pfizer estimează că vaccinul va genera venituri de 33,5 miliarde de dolari în acest an.
Opinia lui Bourla asupra rolului pe termen lung al dozelor de rapel și al pandemiei vine în momentul în care compania sa a început să transmită miercuri date autorităților americane (FDA) legate pentru vaccinurile de rapel. Oficialii americani din domeniul sănătății au declarat la începutul acestei luni că intenționează să înceapă să ofere a treia doză în septembrie, dar FDA trebuie mai întâi să revizuiască și să aprobe cererile de la fiecare companie.
Comentariile lui Bourla ne determină să credem că noul coronavirus va fi probabil cu noi pentru totdeauna, iar oamenii vor învăța să trăiască cu virusul și să minimizeze daunele. Experții cred că pandemia s-ar putea întinde până în 2023. Dincolo de acel moment, virologii cred că este probabil ca virusul să devină endemic, ceea ce înseamnă că va fi încă prezent, dar mai puțin o amenințare constantă.
COVID-19. Vaccinul universal, aproape de a fi realizat
Una dintre cele mai mari dezbateri ale investitorilor cu privire la vaccinurile COVID-19 a fost dacă cererea de vaccinuri COVID-19 va dispărea sau nu în timp, sau dacă oamenii vor trebui să le primească în mod regulat. Dacă vaccinarea de rapel se transformă într-o afacere de lungă durată, acest lucru ar putea pompa miliarde de dolari în veniturile producătorilor de vaccinuri, cum ar fi Pfizer și Moderna, pentru următorii ani.
Până în prezent, nicio companie nu și-a prezentat studiile pentruvaccinurile de rapel pentru autorizație de utilizare de urgență. Pfizer a declarat că se așteaptă ca experții săi să termine studiul până la sfârșitul acestei săptămâni.
În ultimele câteva luni, Pfizer și Bourla au susținut că un vaccin de rapel ar fi probabil necesar la șase până la 12 luni după vaccinarea inițială.
Unii virologi și experți în vaccinuri au spus că nu sunt încă necesare doze suplimentare. Avocații sănătății globale, inclusiv liderii Organizației Mondiale a Sănătății, au criticat planul, având în vedere lipsa accesului la vaccinuri pentru multe țări cu venituri mici și medii.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Performanța negativă a fost...
”Am construit acest proiect cu...
Ministrul Sebastian Burduja a...
Aceasta ar putea reprezenta...
Al doilea mare producător de oțel din lume are pretenții...
Agenția Națională de...
Precizări privind înscrierea...
Beko, Ford, Audi și Auchan sunt...
O strategie menită să asigure un echilibru între...
Companiile chineze își păstrează dolarii,...
Indicele ROBOR la trei luni a crescut la 5,75% pe an,...
Înscrierea dealerilor în Programul Rabla pentru...
Economia Germaniei a crescut...
Rubla rusească se depreciază...
La Palatul Victoria, a fost...
China anunţă că este dispusă să...
Curs valutar BNR, 21 noiembrie...
Florian Lixandru, candidatul...
Mutările şi cotaţiile...
Grupaj de știri.
La show-ul de tehnologie Gitex 2024 desfășurat recent în...
Activitatea RAR este blocată...
Premierul Marcel Ciolacu a făcut un anunț important...
Șeful unuia dintre cele mai...