Directori ai Deutsche Bank, implicați într-un uriaș scandal fiscal
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Deutsche Bank
Deutsche Bank
De peste 10 ani, unul dintre cele mai mari scandaluri financiare din istoria Germaniei s-a strecurat prin intermediul Deutsche Bank AG.

Acum se apropie de cel mai înalt nivel al celei mai mari bănci din Germania, care ajung până la trei figuri cheie din conducerea băncii:

- șeful investițiilor Garth Ritchie;
- fostul co-CEO Anshu Jin;
- Josef Ackerman, predecesorul lui Anshu Jin.

Alături ce aceștia sunt implicați alți 80 de suspecți care au legături cu banca și care sunt interogați de procurorii într-o afacere care a fost botezară ”Afacerea Cum-Ex”.

Citește și: Scandal de fraudă fiscală internaţională. Ample percheziții în Germania

Pentru actualul CEO al băncii accest moment este unul cum nu se poate mai prost, în condițiile în care banca a traversat o peroada foarte proastă în ultimii ani.

Deutsche Bank este una din multele firme care sunt legate de acest scandal, însă oficialii băncii spun că aceasta nu s-a poziționat nici ca vânzător și nici cumpărător în afacerea Cum-Ex. Însă, banca ar fi profitat prin oferirea de servicii pentru clienți specializați în astfel de tranzacții, spun surse apropiate de anchetă, scrie Bloomberg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel