Droguri, confiscate în Mamaia. Ce au descoperit polițiștii într-un apartament
Autor: Georgel Simionică
Data publicării:
Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au depistat 5 persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Noaptea trecută, 29 spre 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța , împreună cu procurori ai D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au desfășurat activități într-un dosar penal, care vizează săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Astfel, în incinta unui festival, desfășurat în stațiunea Mamaia, au fost depistate 5 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani (4 bărbați și o femeie), asupra unora dintre acestea fiind descoperite droguri de risc și mare risc precum cocaină, ketamină și canabis.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediu, pentru audieri, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, procurorul de caz să dispună măsurile legale care se impun.

Captură impresionantă de COCAINĂ. Drogurile valorează APROAPE 78 de milioane de dolari

Apartament pe post de depozit

Din cercetări a reieșit faptul că una dintre cele patru persoane ar fi închiriat un apartament, în zona locului de desfășurare a evenimentului, cu scopul de a depozita drogurile destinate vânzării participanților la festivalul de muzică.

Ulterior, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară. În locuința în cauză au fost descoperite aproximativ 280 de grame de cocaină și 21 de grame de ketamină, mai multe instrumente destinate cântăririi, porționării și ambalării drogurilor, precum și sume de bani în lei și euro, cu privire la care există bănuiala că provin din trafic de droguri.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel