Tranzacții de 99,72 milioane euro: BVB închide săptămâna pe roșu
Performanța negativă a fost...
Pe întâi și doi noiembrie, Marea Britanie reunește reprezentanți ai companiilor de inteligență artificială, lideri politici și experți pentru a discuta despre riscurile pe care le prezintă inteligența artificială, cu scopul de a crea un consens internațional cu privire la dezvoltarea în siguranță a acestei tehnologii.
Aproximativ 100 de participanți vor discuta despre acest subiect, inclusiv progresele imprevizibile ale IA și potențialul ca oamenii să piardă controlul asupra acesteia, potrivit agendei summitului, arată Reuters.
Deși mai mulți lideri mondiali, printre care vicepreședintele american Kamala Harris și președinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen, urmează să participe la summit, lista completă a invitaților nu a fost făcută publică.
"În conversație cu @elonmusk după Summitul privind siguranța IA, joi seara, pe @X", a declarat premierul britanic Rishi Sunak pe platforma de socializare X a lui Musk.
China îl va trimite la summit pe Wu Zhaohui, un viceministru din ministerul Științei și Tehnologiei.
Săptămâna trecută, China a acceptat invitația Marii Britanii de a participa la summit, făcând mai mult loc pentru stabilizarea relațiilor dintre cele două părți, după ce James Cleverly, cel mai înalt diplomat britanic, a vizitat Beijingul în august, marcând prima călătorie a unui ministru britanic de externe din ultimii cinci ani.
Marea Britanie încearcă să îmbunătățească legăturile cu China după ce relația a ajuns la cel mai scăzut nivel din ultimele decenii sub conducerea fostului prim-ministru Boris Johnson, când Londra a restricționat unele investiții chinezești din cauza preocupărilor legate de securitatea națională și și-a exprimat îngrijorarea față de o reprimare a libertăților în Hong Kong.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Performanța negativă a fost...
”Am construit acest proiect cu...
Ministrul Sebastian Burduja a...
Aceasta ar putea reprezenta...
Al doilea mare producător de oțel din lume are pretenții...
Agenția Națională de...
Precizări privind înscrierea...
Beko, Ford, Audi și Auchan sunt...
O strategie menită să asigure un echilibru între...
Companiile chineze își păstrează dolarii,...
Indicele ROBOR la trei luni a crescut la 5,75% pe an,...
Înscrierea dealerilor în Programul Rabla pentru...
Greenpeace România a câștigat...
Economia Germaniei a crescut...
Rubla rusească se depreciază...
La Palatul Victoria, a fost...
China anunţă că este dispusă să...
Curs valutar BNR, 21 noiembrie...
Florian Lixandru, candidatul...
Mutările şi cotaţiile...
Grupaj de știri.
La show-ul de tehnologie Gitex 2024 desfășurat recent în...