Bitcoin, spre pragul de 100.000 USD: Ce schimbări aduce noul val de optimism cripto
Bitcoin, cea mai mare...
"În jurul orei locale 17:00 (19:00 GMT) a avut loc o explozie la gazoductul Amber Grid din districtul Pasvalys. Potrivit primelor date, nimeni nu a fost rănit", potrivit unui comunicat difuzat de grupul Amber Grid.
Potrivit operatorului, explozia produsă la una dintre cele două conducte ale gazoductului a avut loc departe de imobilele rezidenţiale, iar incendiul pe care l-a provocat "este în curs de stingere".
"Am început imediat să investigăm circumstanţele incidentului şi să asigurăm furnizarea de gaz către consumatori", a declarat Nemunas Biknius, PDG-ul Amber Grid.
Grupul a precizat că gazoductul în care a izbucnit incendiul a fost folosit pentru a furniza gaz în nordul Lituaniei şi a-l transporta în ţara vecină Letonia. Din iunie 2022, Lituania a interzis importul de gaz rusesc, în contextul invadării Ucrainei de către Moscova.
Citește și Un nou zăcământ de gaze naturale a fost descoperit în Marea Neagră
Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a anunţat că în Marea Neagră a fost descoperit un nou zăcământ de gaze, ale cărui rezerve sunt estimate la 58 de miliarde de metri cubi, informează Sabah.com. În timpul lucrărilor desfăşurate la zăcământul de gaze Sakarya au fost descoperite noi rezerve de gaze naturale.
Se precizează că nava turcească de foraj "Fatih" a descoperit rezervele de gaze în puţurile de explorare "Turkali-1" şi "Turkali-2". Potrivit publicaţiei, acest lucru a fost raportat preşedintelui Turciei de către ministrul energiei şi resurselor naturale, Fatih Dönmez, în cadrul unei şedinţe de guvern, transmite Rador.....
Citește și Cum a ajuns Austria să fie aservită Rusiei și de ce îi și place
Serviciile secrete rusești găsesc, de asemenea, Viena foarte plăcută. Atunci când un oficial european din serviciile de informații a declarat pentru Financial Times că Austria este un "veritabil portavion" al activităților secrete rusești, acesta a exagerat - dar nu cu mult. Autoritățile austriece închid ochii la orice spionaj care nu le afectează direct. Prezența diplomatică rusă la Viena este anormal de mare, iar enorma sa misiune permanentă la ONU este, în opinia experților, un centru de activitate a serviciilor de informații. La 7 aprilie, ministerul austriac de externe a luat măsura extrem de neobișnuită de a expulza patru diplomați ruși. Partenerii europeni consideră că serviciile de informații și ministerul apărării din Austria sunt periclitate și nesigure. ....
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Bitcoin, cea mai mare...
Moneda euro a continuat să piardă teren în fața...
Performanța negativă a fost...
”Am construit acest proiect cu...
Ministrul Sebastian Burduja a...
Aceasta ar putea reprezenta...
Al doilea mare producător de oțel din lume are pretenții...
Agenția Națională de...
Precizări privind înscrierea...
Beko, Ford, Audi și Auchan sunt...
O strategie menită să asigure un echilibru între...
Companiile chineze își păstrează dolarii,...
Indicele ROBOR la trei luni a crescut la 5,75% pe an,...
Înscrierea dealerilor în Programul Rabla pentru...
Economia Germaniei a crescut...
Rubla rusească se depreciază...
La Palatul Victoria, a fost...
China anunţă că este dispusă să...
Curs valutar BNR, 21 noiembrie...
Florian Lixandru, candidatul...
Mutările şi cotaţiile...
Grupaj de știri.
La show-ul de tehnologie Gitex 2024 desfășurat recent în...