Horoscopul iresponsabililor. Zodiile pe care nu te poți bizui
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Preferă să se fofileze
Preferă să se fofileze
Cu toții dăm câteodată dovadă de iresponsabilitate. Pentru unii însă, aceasta este un stil de viață.

Rac

Nativii din Rac știu să-și asume responsabilitatea pentru promisiunile și faptele lor, dar numai când le convine. Dacă însă nu au nici un avantaj, vor inventa o mie și una de motive în încerca de a demonstra că rugămințile celorlalți nu pot fi duse la îndeplinire. Atitudine valabilă și când este vorba de sarcini de serviciu.

Pești

Deseori, reprezentanții acestui semn zodiacal rămân copii chiar și după ce au trecut de vârsta maturității. Ei vor ca altcineva să le rezolve problemele, să-i scape de griji, să îi compătimească. Nativii din pești sunt convinși că, într-un fel sau altul, lucrurile se vor rezolva de la sine și nu suferă când rezultatele nu se ridică la nivelul așteptărilor lor. De aceea, evitați să încredințați Peștilor ceva de făcut.

Citește și Horoscopul cavalerilor. Zodiile pentru care femeile sunt prințese

Taur

De iresponsabilitatea lor este de vină un singur factor - lenea. În principiu sunt dispuși la multe și chiar se oferă să ajute, să rezolve, dar, într-un final, preferă să privească totul de pe canapea. Sunt și tauri, dintre cei foarte încăpățânați, care reușesc, uneori, să-și învingă aceast trăsătură, dar majoritatea nici nu vor să scape de dorința de a fugi de responsbilitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...


pixel