Bitcoin, spre pragul de 100.000 USD: Ce schimbări aduce noul val de optimism cripto
Bitcoin, cea mai mare...
Huawei îşi resetează priorităţile, pe fondul sporirii impactului presiunilor SUA, şi se va concentra mai degrabă pe telefoanele din segmentul superior decât pe brandul Honor, destinat tinerilor şi celor cu venituri mai reduse, susţin sursele.
În urma tranzacţiei, care ar putea fi anunţată duminică, Huawei va vinde toate activele subsidiarei, inclusiv brandul, facilităţile de cercetare-dezvoltare şi o afacere de gestionare a lanţului de aprovizionare, susţin sursele.
Digital China, principalul distribuitor al telefoanelor Honor, va deveni acţionarul principal şi va finanţa tranzacţia prin credite bancare. După vânzare, Honor intenţionează să păstreze majoritatea funcţiilor de conducere şi forţa sa de muncă de 7.000 de persoane şi să se listeze în următorii trei ani, adaugă sursele.
Honor vinde smartphone-uri prin propriile sale site-uri şi prin intermediul comercianţilor din China, unde concurează cu Xiaomi, Oppo şi Vivo pe piaţa telefoanelor destinate tinerilor şi celor cu venituri mai reduse. De asemenea, compania îşi vinde telefoanele în sud-estul Asiei şi în Europa.
Citește și Samsung se GRĂBEȘTE! Galaxy S depășește Huawei
Telefoanele brandului Honor au reprezentat 26% din cele 51,7 milioane de dispozitive livrate de Huawei în trimestrul trei din 2020, arată datele firmei de cercetare a pieţei Canalys. Honor produce şi laptopuri, tablete, televizoare smart şi accesorii electronice. Reprezentanţii Huawei, Digital China şi Xiaomi nu au răspuns imediat solicitărilor de a comenta informaţiile.
În ultimii doi ani, compania chineză s-a aflat în vizorul autorităţilor americane, îngrijorate de posibilitatea ca serviciile de informaţii chineze să utilizeze echipamentele Huawei pentru spionaj. Statele Unite au făcut apel la numeroase ţări să nu folosească infrastructura Huawei pentru dezvoltarea noii reţele telefonice 5G. Huawei a dezminţit că ar spiona pentru China. Huawei este cel mai mare producător mondial de echipamente pentru reţele de telecomunicaţii şi al doilea producător de smartphone-uri, în funcţie de volum.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Bitcoin, cea mai mare...
Moneda euro a continuat să piardă teren în fața...
Performanța negativă a fost...
”Am construit acest proiect cu...
Ministrul Sebastian Burduja a...
Aceasta ar putea reprezenta...
Al doilea mare producător de oțel din lume are pretenții...
Agenția Națională de...
Precizări privind înscrierea...
Beko, Ford, Audi și Auchan sunt...
O strategie menită să asigure un echilibru între...
Companiile chineze își păstrează dolarii,...
Indicele ROBOR la trei luni a crescut la 5,75% pe an,...
Înscrierea dealerilor în Programul Rabla pentru...
Economia Germaniei a crescut...
Rubla rusească se depreciază...
La Palatul Victoria, a fost...
China anunţă că este dispusă să...
Curs valutar BNR, 21 noiembrie...
Florian Lixandru, candidatul...
Mutările şi cotaţiile...
Grupaj de știri.
La show-ul de tehnologie Gitex 2024 desfășurat recent în...