România poate profita de alegerea lui Trump? Adrian Negrescu: Moment T0 pentru România
Alegerea lui Donald Trump în...
Potrivit sursei, în ultimele zile au fost observate cel puțin 33 de avioane de recunoaștere și 8 vehicule aeriene fără pilot. Pe baza rapoartelor săptămânale, o activitate atât de intensă nu mai fost înregistrată din septembrie anul trecut, când Moscova a intrat chiar în panică.
Autorul articolul din publicația menționată enumeră, pe un ton critic și revoltat, câteva cazuri inadmisibile, după părerea lui, dar uită să vorbească și despre foarte, foarte multele situații, la fel de inadmisibile și periculoase, când avioane rusești nu de recunoaștere, ci de luptă, au încălcat spațiul aerian al diferitelor țări membre NATO.
Au fost sute de astfel de cazuri și, ca atare, Rusia nu ar trebui să se mire de aglomerația de avioane spion de la granițele ei. În ultimă instanță, statele NATO nu fac altceva decât să își ia niște măsuri de precauție. De altfel, acesta și motivul pentru care, peste 200 de angajați ai Forțelor Aeriene SUA din Bomber Wing 7 din Dayess, Texas, au ajuns la baza Forței Aeriene Erland din centrul Norvegiei, unde un grup de bombardiere strategice B-1B Lancer vor fi dislocate pentru prima dată pentru îndeplinirea de misiuni.
Citește și Război SUA-Rusia. AICI va fi CÂMPUL de luptă! Dezvăluiri incendiare
În ianuarie, Scramble, publicația online a Netherlands Aviation Society, a scris despre un plan de lucru dislocarea a patru bombardiere strategice B-1B Lancer la baza aeriană norvegiană.
Baza Aeriană Erland are o pistă de 2.714 metri și patru zone de parcare pentru avioane mari. În prezent găzduiește escadrila de luptă F-35A Lightning II a Forțelor Aeriene Regale Norvegiene și escadrila elicopterului Sea King Mk43B.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Alegerea lui Donald Trump în...
Curs valutar BNR, 21 ianuarie...
Semnal îngrijorător privind...
Evoluţii mixte la Bursa de...
Institutul Naţional de Statistică a publicat datele...
Adrian Câciu, fost ministru al...
Donald Trump începe al doilea...
Erdogan negociază cu Putin...
Astăzi vă aducem în atenție subiecte de mare impact din...
Șeful Fondului Suveran al...
Într-un comunicat al Haier...
Piețele financiare au...
Națiunile care utilizează pe...
Sindicatul Angajaților din...
Înalta Curte de Casație și...
Într-o mișcare istorică,...
Ministerul Finanţelor (MF) a...
Bursa de la Bucureşti a deschis...
În perioada 1.I - 30.XI.2024,...
Transelectrica își planifică...