Investiție de 1 milion de euro într-un restaurant din nordul Capitalei
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Phoenicia Hotels a inaugurat luni seara în zona de nord a Capitalei noul restaurant Mandaloun, cu specific libanez şi internaţional, a cărui investiţie se ridică la 1 milion de euro, informează un comunicat al lanţului hotelier.

Situat într-o zonă de interes, restaurantul Mandaloun se adresează clienţilor care doresc să fie mai aproape de cultura libaneză, experimentând o varietate de arome orientale, într-o atmosferă elegantă, desprinsă din 1001 de nopţi, se menţionează în comunicat. De asemenea, restaurantul se doreşte a fi puntea de legătură între culturi, dat fiind faptul că se împlinesc aproape 120 de ani de colaborare româno - libaneză. 


"Ieri, aici era santier, astăzi sunteţi oaspeţi şi ne bucurăm foarte mult. Sper că toată lumea din România să înţeleagă că numai prin muncă, prin implicare şi prin răspundere putem să dăm dovadă că suntem cu adevărat români, putem aşeza România acolo unde îi este locul şi putem îmbrăca România într-o aşa numită rochie de mireasă cât mai frumoasă. Nu vorbele fac viitorul copiilor noştri, doar fapte care trebuie dovedite de fiecare dintre noi. Eu spun acasă atât în Liban, cât şi în România, ambele ţări sunt casa mea. Vreau să fiu un mic soldat în armata română", a declarat preşedintele lanţului hotelier Mohammad Murad, în cadrul evenimentului de deschidere a noului restaurant din Capitală. 

Conform comunicatului, la eveniment au participat peste 300 de invitaţi, printre care s-au numărat Mitică Dragomir, fostul preşedinte de la LPF, Ciprian Marica, Irinel Columbeanu, Viorel Păunescu, Cozmin Guşă, Rareş Bogdan, George Copos, Dan Tudorache, dar şi Dan Diaconescu. Chef Laurenţiu Drăgănoiu şi Chef Ahmed Sankari şi-au pus amprenta asupra dish-urilor libaneze şi internaţionale, în prepararea cărora folosesc doar ingrediente atent selecţionate. Din meniu nu lipsesc preparatele arăbeşti, italieneşti, franţuzeşti, steak-urile din cele mai alese cărnuri, dar nici pizza sau sushi. 

Noua investiţie a lanţului hotelier Phoenicia Hotels se ridică la aproximativ 1 milion de euro. În vara acestui an, Phoenicia Hotels a inaugurat în Mamaia singurul casino live de pe litoral, readucând astfel la viaţa turismul de gambling, aceasta investiţie ridicându-se la valoarea de 5 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Schimbare la vârful Tuborg România

Tuborg România anunță o schimbare în managementul organizației, prin...

Italia stimulează angajările prin bonusuri pentru companii

Guvernul italian a aprobat marți un pachet de legi axat...

Brașovul impune o nouă taxă de drum din cauza TIR-urilor

CJ Brașov a trecut la contramăsuri pentru a proteja...

Pogramul IMM Plus: Credite de la Exim Banca Românească

Exim Banca Românească continuă să susțină antreprenorii...

Taxarea marilor averi, amânată până la toamnă

Aplicarea taxei pe marile averi a fost amânată până la...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel