Ion Țiriac a semnat o mega înțelegere cu Primăria din Madrid
Autor: Matei Ion
Data actualizării:
Data publicării:
Înțelegerea dintre Ion Țiriac, proprietarul turneului de tenis Madrid Open, și consiliul local al primăriei din Madrid a fost semnată astfel că turneul va rămâne în capitala Spaniei pentru încă 10 ani.

Conform informațiilor furnizate de postul de televiziune RTVE, agrementul implică un proiect care presupune construirea unei noi arene în Caja Magica, un complex sportiv care găzduiește și alte competiții de tenis.

 Citește și:Țiriac, afacere de zeci de milioane fără să facă nimic. În ce domeniu a dat lovitura

O altă condiție prevăzută în înțelegere este aceea că terenurile vor putea fi utilizate și în restul timpului cât nu se desfășoară Madrid Open-ul, adică în perioada 3-12 mai.

Vestea vine ca să pună capăt ”amenințărilor” făcute de Ion Țiriac conform cărora omul de afaceri ar fi vrut să mute turneul într-un alt oraș european. Contractul actual se va termina în 2021 iar la încheierea lui va intra în vigoare noua înțelegere care se va încheia în 2031.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Norvegia vrea să construiască un tunel pentru ... nave

Un proiect ieșit din comun și estimat la 300 milioane de...

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...


pixel