Jeff Bezos și-a cumpărat o vilă de 78 de milioane de dolari. Cu cine va locui în casa de lux
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Jeff Bezos
Jeff Bezos
Jeff Bezos și-a achiziționat o vilă pe plajă, în Maui, Hawaii, pe care a cheltuit 78 de milioane. 

Dacă ești unul dintre cei mai bogați oameni din lume, cumpărarea unei vile de lux, pe plajele din Hawaii, e o nimica toată. Și tocmai asta face Jeff Bezos împreună cu iubita sa Lauren Sanchez. Se pare că cei doi au cumpărat o proprietate tropicală în La Perouse Bay, pe insula Maui, pentru suma uriașă de 78 de milioane de dolari. Casa  este izolată și îndepărtată și se întinde pe un complex de 5,6 hectare, potrivit Pacific Business News. 

Potrivit Luxurylaunches, casa principală extinsă ar avea aproximativ 4.500 de metri pătrați și include o bucătărie în aer liber cu vedere la ocean.

Piscină de 700 de metri pătrați

Proprietatea ar include și o casă de oaspeți de 1.700 de metri pătrați, dar și alte câteva clădiri mai mici cu destinație necunoscută și  o piscină perfect circulară de 700 de metri pătrați. Toate structurile sunt cu un singur etaj și sunt împrejmuite de garduri vii și zeci de palmieri. Proprietatea de pe malul oceanului este situată în partea sud-vestică slab populată a insulei Maui, departe de Kahului, cel mai mare oraș din Maui, și de principalele atracții turistice ale insulei. Casa se află la încă 14 kilometri sud de Kihei, cel mai apropiat oraș mare, și este flancată de parcuri  și câmpuri de lavă stâncoase.

Citește continuarea pe SPECTACOLA.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.


pixel