Jobul de vis. Primești 5000 de dolari, bani de buzunar, doar ca să faci plajă
Autor: DCBusiness Team | 02 aug 2022, 08:35
Ce poate fi mai relaxant?
Ce poate fi mai relaxant?
Sunt numeroase companiile care răsplătesc activități aparent revoltător de simple cu salarii mai mult decât decente. 

În Suedia, spre exemplu, se oferă un loc de muncă pe viață, cu un salariu lunar de aproape 2500 de euro. Care sunt obligațiile angajatului? Nu trebuie să facă mai nimic. Proiectul ”Funcția veșnică” a fost lansat de pictorii Simon Goldin și Jakob Senneby, dispuși să plătească o astfel de remunerație unei persoane a cărui singură îndatorire va fi să aprindă lumina dimineața și să o stingă la sfârșitul zilei de muncă. 

Locul de muncă va fi stația feroviară Korsvagen, aflată acum în plină construcție în orașul Goteborg. După ce aprinde dimineața luminile în toată clădirea, angajatul are liber până la sfârșitul programului, timp în care poate face orice altceva. O singură condiție: nu se admit întârzieri. În rest, lucrătorul își poate depune cererea de demisie. Dar, dacă munca se va dovedi pe placul lui, își poate păstra locul de muncă până la sfârșitul vieții.

Mai nou, o companie americană oferă 5000 de dolari celor care adoră să facă plajă și să locuiască la moteluri. Ce poate fi mai frumos și mai atractiv? Te plimbi de la o plajă la alta, te lăfăi sub razele soarelui și te bălăcești în ocean cât dorești, apoi te duci la hotel să prinzi forțe pentru ”o nouă zi de muncă”! La o primă vedere chiar pare jobul de vis. 

Cei care vor să facă niște bani în plus găsesc această ofertă extrem de atrăgătoare, mai ales că nu e nevoie să se spetească. Trebuie doar să viziteze cele mai bune zece moteluri retro de pe plajele din Statele Unite, printre care The Pearl Hotel din San Diego, California, și Vagabond Hotel din Miami, Florida. Compania care se ocupă cu gestionarea acestei activități ține foarte mult cont de evaluările făcute de clienți.

„Turistul profesionist va primi o bursă de 10.000 de dolari pentru a acoperi cheltuielile de călătorie și un salariu de 5.000 de dolari, bani care pot acoperi costul gustărilor clasice de pe plajă. Călătorii din zilele noastre tind să caute hoteluri și stațiuni all-inclusive atunci când își planifică vacanţa de vară, dar Retro Beach Motelier vrea să demonstreze că motelurile de pe plajă pot fi la fel de luxoase”, a declarat Melissa Dohmen, de la Hotels.com.

Ea a mai explicat faptul că „aceste moteluri atemporale nu sunt doar ieftine, pentru toate buzunarele, practic, dar îi vor transporta pe cei care merg la plajă, la propriu și la figurat, înapoi în timp pentru a se deconecta și a se relaxa cu adevărat”.

De asemenea, persoanele care sunt interesate să câștige acești bani, doar stând pe plajă, trebuie să completeze o cerere de tip online, în care trebuie să includă și profilul de Instagram personal pentru a arăta abilitățile de fotografiere pe care le au.

Citește și Cum să obții jobul visat. 3 metode simple de a cuceri un specialist HR

Interviurile pentru obținerea unui job sunt un motiv de neliniște dar există metode de a intra pe sub pielea unui specialist în recturări.

Cum arată candidatul perfect? Iată o întrebare la care trebuie să găsim un răspuns destul de specific, mai ales în funcție de firma la care se va face angajarea. Dincolo de aceste condițîi care se schimbă de la o industrie la altă, există însă și factori stabili pe care ar trebui să ii respecte orice candidat.

1. Au profilul de candidat public, ușor accesibil și întocmit cu profesionalism

De la profilul completat temeinic pe LinkedIn și până la un site personal, astfel de detalii fac o diferența majoră. Cu cât ești mai vizibil în mod pozitiv, cu atât ai toate șansele să obții rapid jobul dorit sau să primești o oferta de nerefuzat din partea unei companii care te vrea în echipa să. Nu uită să lași la vedere și datele de contact! Citește mai departe AICI 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ştiri Recomandate

Seulul a lansat primul său autobuz fără şofer

Seulul a lansat vineri prima sa linie de autobuz...

Polonia comandă două nave de spionaj de la Saab

Producătorul suedez de armament Saab a anunțat vineri un...

Deficitul bugetar a urcat la 3,37% din PIB, după 10 luni

Deficitul bugetului general consolidat a urcat la 3,37%...

BMW îşi dublează investiţiile în Ungaria. Suma este uriașă

Constructorul auto german BMW AG a decis să îşi dubleze...

Tesla recheamă zeci de mii de autoturisme

Tesla recheamă în service aproape 81.000 de mașini...

Jaguar Land Rover reduce producția în Marea Britanie

Jaguar Land Rover va reduce producția de vehicule în...

OUG pentru angajări la stat și salarii majorate cu 50 %

Guvernanții își majorează lefurile cu 50% din salariul...

Compensarea muncii suplimentare în zilele de sărbători

Codul muncii stabilește că muncă suplimentară se...

Indicele ROBOR la trei luni a scăzut la 7,85% pe an

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se...

Curs valutar. Moneda națională urcă față de euro

Moneda naţională s-a apreciat, vineri, în raport cu...

Crossuri externe