Johnny Depp vrea să vândă ferma mamei sale pentru 1,6 milioane de dolari GALERIE FOTO
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Betty Sue's Family Farm se află în Kentucky, în apropiere de un celebru hipodrom, pe un teren de aproape 17 hectare și include o casă în stil neo-colonial cu 6 dormitoare, piscină, casă de oaspeți și grajduri care pot găzdui câteva zeci de cai.

Johnny Depp a vrut inițial să vândă ranch-ul chiar în anul în care mama sa a murit, în 2016, la prețul de 3,3 milioane. Anul trecut prețul scăzuse la 2,8 milioane după care proprietarea a fost retrasă de pe piață. Acum este repusă la vânzare cu un preț mult scăzut față de cerința inițială.

Motivele pentru care casa se vinde greu ar fi că în ciuda faptului că locuința este una foarte spațioasă, are doar un etaj și se pare că americanilor nu le place foarte mult faptul că în continuare are aerul unei locuințe de fermier, fără grandoarea la care se așteaptă eventualii investitori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel