LIDL retrage un produs suspect de a fi contaminat cu Salmonella. Cei care l-au cumpărat, sfătuiți să-l returneze
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
LIDL
LIDL
Anunţ important din partea LIDL pentru clienţi.

Lidl retrage de pe piață semințe asupra cărora există suspiciunea că ar fi contaminate cu Salmonella. Cei care au cumpărat acest mix fiind sfătuiți să-l returneze. Este vorba despre produsul „Alesto Mix semințe, 200g”.

„Producătorul Olimp recheamă preventiv produsul Alesto Mix semințe, 200g cu termenul de valabilitate 20.01.2023 cu loturile 767-221441-1, 767-221521-1, 767-221531-1 și termenul de valabilitate 28.02.2023 cu lotul 767-221541-1, cu suspiciune de prezență Salmonella. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, producătorul Olimp și Lidl România au reacționat fără întârziere și au scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, se arată pe site-ul ANSVSA.

Cei care au cumpărat acest mix fiind sfătuiți să-l returneze.

 

Citeşte şi: Adrian Vasilescu: Inflația atacă tot: de la nivelul de trai, la puterea de cumpărare

 

Consultantul strategic al Băncii Naționale a României, Adrian Vasilescu, a vorbit pentru DCNews despre inflație, despre efectele ei devastatoare. 

”Inflația nu a fost niciodată o problemă teoretică. Desigur, există și încă se lucrează la multe studii în lume, pentru că inflația este un fenomen periculos. În primul rând, dezorganizează prețurile, atacă nivelul de trai, reduce puterea de cumpărare nu numai a monedelor, dar și puterea de cumpărare a salariilor, a veniturilor”, a spus Adrian Vasilescu. 

Prin urmare, a continuat el, acest fenomen care atacă bunăstarea este o preocupare pretutindeni în lume. Acum, lumea întreagă, din America până în Japonia trece printr-o foarte gravă inflație, un ciclu inflaționist foarte puternic. De această dată, a spus oficialul BNR, am importat această inflație din lume, am luat-o la noi, astfel că din ianuarie 2021 trăim, din nou, cu un ciclu inflaționist. 

Ce deosebire există între noi și lumea mare? Pentru că, dacă ne uităm la ce scriu americanii și ce scriu cei de la Banca Centrală Europeană, din zona euro, o să vedem că ei se raportează la două extreme. Criza de acum față de criza din 1973-1978. Acunci a fost o criză cauzată tot de motive energetice. Petrolul, care a fost o lungă perioadă de timp foarte ieftin, a făcut explozie dintr-odată. Au mai fost și sancțiunile pe care țările membre ale Organizației Statelor Exportatoare de Petrol le-au pus în cârca Statelor Unite. S-au creat atunci, în anii 1970-1980, cozi la benzină mai ceva ca la noi”, a spus Adrian Vasilescu în dialogul avut cu jurnalistul Val Vâlcu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel