Măsurile pentru desfăşurarea activităţilor în domeniul culturii, publicat în Monitorul Oficial
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Ordinul privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus şi pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară în domeniul culturii a fost publicat marţi în Monitorul Oficial.

În acesta sunt prevăzute măsuri şi reguli pentru activitatea muzeelor şi galeriilor de artă, a bibliotecilor şi a librăriilor.

Totodată, se referă la măsuri şi reguli în domeniul producţiei de film şi audiovizual, pentru evenimentele/ acţiunile culturale organizate în aer liber, pe perioada stării de alertă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, pentru evenimente de tip drive-in, pentru expoziţii temporare de artă şi design.

Cât de complicată este redeschiderea cinematografelor

În ordin se regăsesc măsuri şi reguli pentru reluarea activităţii producţiilor de spectacol şi concert şi a activităţilor şcolilor de artă şi meserii pe perioada stării de alertă, dar şi privind activităţile instituţiilor de spectacole şi/sau concerte.

Şi măsuri în domeniul cinematografelor sunt cuprinse în document.

Ordinul a fost emis de miniştrii Sănătăţii şi Culturii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...


pixel