Meghan și Harry nu prea mai sunt fericiți
Autor: Georgel Simionică
Data publicării:
Meghan Markle și Harry
Meghan Markle și Harry
Periplul american al cuplului format din prințul Harry și Meghan Markle s-a oprint în Montecito, unde au cumpărat o uriașă proprietate în care locuiesc de aproape 18 luni.

Toată proprietatea are o suprafață de 5 hectare de teren, vila are nouă dormitoate, 16 băi, piscină teren de tenis, grădini de trandafiri. Poți trăi acolo în lux și satisfacție. Sau poate că nu este tocmai așa.

Harry și Meghan, conform ultimelor informații nu mai sunt fericiți aici.

Cuplul, care între timp au făcut doi copii (Archie, 2 ani și Lilibet, 6 luni), a cumpărat proprietatea din suburbia californiană Montecito (la aproximativ opt kilometri de Santa Barbara) în iunie 2020 pentru 14,6 milioane de dolari americani de la oligarhul și miliardarul rus Sergey Grishin (55 de ani). Harry și Meghan s-au bucurat să aibă un cartier în care locuiesc prieteni apropiați, cum ar fi legendele talk-show-urilor Oprah Winfrey (67 de ani) și Ellen DeGeneres (63 de ani). Asta a fost inițial, dar ceva s-a schimbat.

Prințul Harry a fost avertizat încă o dată: Va fi tocat mărunt

Harry și Meghan nu mai sunt atât de entuziasmați și acum vor să caute o nouă casă.

O sursă apropiată de cuplul spune că cei doi au început deja să se intereseze de alte proprietăți și că sunt deschiși la oferte.

"Se gândesc să își vândă casa", a dezvăluit o sursă anonimă. "Dar aceasta nu va fi pusă public la vânzare. Proprietatea este prezentată doar persoanelor care au resursele necesare și care sunt interesate serios să cumpere. "

Acum, bineînțeles, vă întrebați: Nu pot fi mulțumiți pur și simplu? Ș cu ce ar putea fi Harry și Meghan mulțumiți dacă nu sunt fericiți în vila lor actuală milioane de dolari? Oare ce ăși dorect? Vor ceva mai mare, mai scump, mai frumos, mai retras?

Sursa din interior a spun doar că: "Ar vrea cumva să rămână în apropiere. Dar ei nu sunt entuziasmați de casă și nici de locație. "

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Un român norocos poate deveni, duminică, milionar în euro

Loteria Română anunţă un report cumulat la Noroc de...

CNPP: Viaţă de "special": 24.151 lei pe lună

Casa Naţională de Pensii Publice a transmis...

Finanțele au publicat ghidul e-Transport

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de...

AQUILA a preluat Parmafood

AQUILA finalizează a doua tranzacție din 2024, prin preluarea Parmafood.

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Programul magazinelor de Paște; Implementarea salariului...

TikTok renunță voluntar la plata recompenselor

TikTok a anunțat miercuri că va suspenda "voluntar"...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel