Pachetele cu cocaină de pe litoral poartă însemne ale marilor case de modă
Autor: Andreea Craciun
Data actualizării:
Data publicării:
Pe litoralul Mării Negre continuă operaţiunea de căutare a coletelor aduse de valuri, până acum fiind găsite 152 de kilograme de droguri, a anunţat luni DIICOT. 

"Pe litoralul Mării Negre, se desfăşoară, în continuare, operaţiunea de căutare a pachetelor susceptibile a conţine droguri. Activităţile au loc în cadrul unui dosar de trafic de droguri de mare risc şi sunt derulate de către procurorii DIICOT - Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară, poliţişti de frontieră şi jandarmi. În perioada 5 - 8 aprilie, pe litoralul din judeţul Constanţa s-a depistat şi ridicat cantitatea de 152 de kilograme de droguri", se arată într-un mesaj pe site-ul DIICOT. 

Cetăţenii din zona litoralului sunt atenţionaţi să nu deschidă pachetele pe care le găsesc pe plajă, deoarece acestea pot conţine droguri cu o concentraţie foarte mare (peste 90%), ce pot pune viaţa în pericol. 

Sute de poliţişti şi jandarmi sunt angrenaţi, de câteva zile, într-o această amplă acţiune care se desfăşoară pe litoralul românesc, pe o distanţă de circa 90 de kilometri, într-un dosar de trafic de droguri, la căutări participând ambarcaţiuni, scafandri, precum şi două elicoptere. 

Pe 23 martie, peste 800 de kilograme de cocaină au fost găsite într-o şalupă răsturnată pe o plajă dintre localităţile Sfântu Gheorghe şi Sulina. Drogurile erau ambalate în 36 de saci şi, potrivit estimărilor, ar valora câteva sute de milioane de euro.

Pe unele dintre pachetele cu cocaină sunt inscripționare însemnele casei de bijuterii Cartier și CR7 care aparție lui Cristiano Ronaldo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel