Precizări privind bugetul Capitalei. Care este adevărul
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Blocuri
Blocuri
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost invitata emisiunii Sinteza zilei, unde a abordat mai multe chestiuni de interes general pentru bucureșteni, inclusiv despre bugetul orașului.  

În acest sens, Gabriela Firea a declarat că într-o discuţie telefonică pe care a avut-o la un moment dat cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a atras atenţia asupra faptului că Primăria Capitalei "are un buget foarte mic" iar acest lucru riscă să afecteze proiectele de investiţii.

"Ce se vorbeşte în presă cu acel miliard de euro nu este adevărat. Noi anul trecut am primit de la Ministerul de Finanţe 600 de milioane. Deci, aproape o jumătate din cât se vehiculează. (...) Şi am înţeles că există deschidere - ca şi pentru restul ţării, fireşte - şi Capitala să intre în aceste proiecte guvernamentale, atât în Fondul de investiţii şi dezvoltare, cu măcar două proiecte (...), de asemenea, să se accelereze lucrările în ceea ce priveşte Centura ocolitoare a Capitalei, lucrările la metrou, precum şi alte proiecte de investiţii", a afirmat ea.

Citește și Câți bani va avea primarul Gabriela Firea în 2019

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Norvegia vrea să construiască un tunel pentru ... nave

Un proiect ieșit din comun și estimat la 300 milioane de...

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...


pixel