Provocări privind digitalizarea în domeniul construcțiilor | Cătălin Podaru (Leviatan Design) și Marius Postolache (eConfaire), la DC News TV
Autor: Antonia Popescu
Data actualizării:
Data publicării:
Provocări privind digitalizarea în domeniul construcțiilor | Cătălin Podaru (Leviatan Design) și Marius Postolache (eConfaire), la DC News TV
Provocări privind digitalizarea în domeniul construcțiilor | Cătălin Podaru (Leviatan Design) și Marius Postolache (eConfaire), la DC News TV
DC News TV continuă seria emisiunilor dedicate domeniul construcțiilor.

În ediția din 9 noiembrie 2022 subiectul emisiunii va fi digitalizarea în domeniul construcțiilor. Interviul va fi difuzat pe DC News şi DC Business, miercuri, 9 noiembrie 2022, începând cu ora 17:00. 

Dialogul va putea fi urmărit pe toate platformele: DCNews.ro, DCNewsTV.ro, precum și pe DCBusiness.ro și pe rețelele sociale ale celor două site-uri, respectiv Facebook și Youtube. 

Despre digitalizarea în domeniul construcțiilor ne vor vorbi Cătălin Podaru, director și fondator al companiei Leviatan Design, și Marius Postolache, director tehnic al eConfaire, parte a grupului Leviatan.

În contextul în care domeniul construcției e cel mai puțin tehnologizat, ceea ce pare un paradox, cei doi experți vor aborda subiectul digitalizării și implicațiile benefice ale acestui proces.

Ce înseamnă de fapt digitalizarea? Care e impactul tehnologiei în domeniul construcțiilor, dar și ce aduce nou în domeniu soluțiile propuse de Leviatan Design și eConfaire, compania care se ocupă cu cercetarea și dezvoltarea în cadrul grupului, vor fi doar câteva din subiectele abordate de cei doi în cadrul interviurilor DC News.

Nu vor fi ocolite nici subiecte de interes precum integrarea inteligenței artificiale în acest domeniu sensibil, dar nici reziliența și implicit securitatea, în contextul în care o discuție despre digitalizare nu poate să excludă securitatea.

Toate acestea, precum multe alte subiecte de interes major în domeniul construcțiilor și nu numai vor fi abordate în cadrul emisiunii.

Emisiunea va fi difuzată miercuri, 9 noiembrie 2022, începând cu ora 17:00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Norvegia vrea să construiască un tunel pentru ... nave

Un proiect ieșit din comun și estimat la 300 milioane de...

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...

Cum vezi cine te-a blocat pe WhatsApp

Aplicația care numără aproape 2 miliarde de utilizatori...

Telefoanele Samsung care vor avea acces la Android 15

În timp ce Android 15 este planificat pentru această...

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...


pixel