Bitcoin, spre pragul de 100.000 USD: Ce schimbări aduce noul val de optimism cripto
Bitcoin, cea mai mare...
Afirmația vine în contextul în care, profesorul Alan Robock de la Universitatea Rutgers, din New Jersey, a anunțat că a fost consultat de analiștii CIA. Potrivit Daily Mail, aceștia doreau să știe dacă statele „ostile” ar putea provoca înghețuri, furtuni de zăpadă și inundații. De asemenea, au întrebat dacă alte țări au posibilitatea de a afla „dacă SUA controlează evoluția vremii” în lume.
Losev a amintit că un uragan mediu are o capacitate comparabilă cu 250 megatoni echivalent TNT. "Și pentru a muta miliarde de tone de mase de aer și ocean, este nevoie de mai multă energie decât întregul arsenal nuclear al Rusiei și decât toată energia termică și electrică generată de centralele electrice ale Rusiei”, a spus el.
Potrivit expertului, scăderea bruscă a temperaturilor din Rusia, Statele Unite și Europa din această iarnă se datorează în mare măsură fenomenului La Niña. Astfel, în toamna anului 2020, vânturile alizee din est au condus apă caldă de pe coasta Americii Latine - Chile și Peru - spre Australia și Indonezia, iar apa foarte rece s-a ridicat din adâncurile oceanului. „Vasta întindere a Oceanului Pacific, până în Indonezia, s-a răcit. Temperatura a început să scadă peste tot în lume ”, a explicat Losev.
Citește și Horoscop 2021. În martie, NOROCUL vine când nu te aștepți
Cel puţin 47 de persoane au murit şi milioane de cetăţeni au rămas fără electricitate sau apă, în urma ninsorilor care au acoperit cu zăpadă şi un strat de gheaţă localităţi din Texas şi până la nord de Ohio. Statele cele mai afectate de întreruperile de curent sunt Texas, unde 192.400 de locuitori au rămas de luni fără electricitate şi alţi 109.999 de locuitori din Mississippi. Liniile aeriene au anulat vineri 706 zboruri, în timp ce alte 2.142 de zboruri au suferit întârzieri.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Bitcoin, cea mai mare...
Moneda euro a continuat să piardă teren în fața...
Performanța negativă a fost...
”Am construit acest proiect cu...
Ministrul Sebastian Burduja a...
Aceasta ar putea reprezenta...
Al doilea mare producător de oțel din lume are pretenții...
Agenția Națională de...
Precizări privind înscrierea...
Beko, Ford, Audi și Auchan sunt...
O strategie menită să asigure un echilibru între...
Companiile chineze își păstrează dolarii,...
Indicele ROBOR la trei luni a crescut la 5,75% pe an,...
Înscrierea dealerilor în Programul Rabla pentru...
Economia Germaniei a crescut...
Rubla rusească se depreciază...
La Palatul Victoria, a fost...
China anunţă că este dispusă să...
Curs valutar BNR, 21 noiembrie...
Florian Lixandru, candidatul...
Mutările şi cotaţiile...
Grupaj de știri.
La show-ul de tehnologie Gitex 2024 desfășurat recent în...