Soluție inovatoare pentru clădirile de birouri, reducerea costurilor cu 30%
Autor: Mihai Paul
Data publicării:
Solutie BI
Solutie BI
Global Technical Group  lansează CAVI Connected Buildings, o soluţie software de tip Business Intelligence (BI) ce reduce cu 30% administrarea clădirilor.

”Lansarea platformei are loc în urma a trei de ani muncă pentru dezvoltarea produsului şi a unei investiţii de 1 milion de euro, în afara investiţiilor iniţiale necesare pentru dezvoltarea aplicaţiilor din zona de security”, a comunicat compania.

Compania estimează că, până la finalul anului, CAVI Connected Buildings să fie funcţional şi operabil în 20 de clădiri din România şi să producă economii de resurse încă din primul an.

CAVI Connected Buildings utilizează un proces de analiză a datelor care generează reducerea costurilor de operare a clădirilor cu 20% până la 30%, potrivit companiei. Implementarea platformei ar putea reduce cheltuielile cu utilităţile, mentenanţa şi alte servicii asociate.

”Pentru manageri, avantajele utilizării noii platforme constau în îmbunătăţirea modului de supervizare a personalului, reducerea riscului operaţional, posibilitatea fundamentării deciziilor viitoare de achiziţii de echipamente sau de contractare de servicii”, se arată în comunicat.

Compania estimează că aplicaţia va genera aproximativ 25% - 30% din veniturile de software şi dispecerizare la finalul anului 2020.

Citește și:Topul celor mai scumpe clădiri istorice din București, scoase la vânzare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel