Trump, perdantul caselor de pariuri după confruntarea cu Joe Biden
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Donald Trump și Joe Biden in timpul dezbaterii televizate
Donald Trump și Joe Biden in timpul dezbaterii televizate
Prima dezbatere dintre Donald Trump și Joe Biden, aflați în cursa pentru Casa Albă la alegerile din 3 noiembrie, pare să fi afectat puternic șansele Președintelui Statelor Unite ale Americii de a fi reales. Biden este cotat acum cu 60% șanse pe Betfair Exchange, conform unui comunicat.

Șansele lui Trump au scăzut la 40%, Biden a atras 70% dintre pariurile făcute în timpul confruntării. Pe victoria lui Biden sunt pariați 41,6 milioane de euro.

Candidatul democrat a intrat în dezbaterea de astăzi cu o cotă de 1,8 pe Betfair Exchange (56% șanse de câștig) și a terminat confruntarea cu o cotă de 1,66 (60%), reușind să atragă pe candidatura sa pariuri de 1,1 milioane de euro chiar în timpul înfruntării cu Donald Trump.

De cealaltă parte, candidatul republican a scăzut de la o cotă de 2,38 (43%) la una de 2,5 (40%) ca urmare a dezbaterii.

Hackerii ruși au atacat campania lui Joe Biden

Trump a reușit să atragă doar 30% din suma pariată în timpul dezbaterii, însă conduce în continuare în topul sumelor totale pariate pe Betfair Exchange de la deschiderea cursei prezidențiale, cu peste 60 de milioane de euro atrași în pariuri pe candidatura sa, în comparație cu 41,6 milioane de euro, suma totală pariată pe Joe Biden.

Paul Krishnamurty, expert în pariuri politice, a explicat pentru Betfair: „Trump are nevoie în acest moment să aducă de partea sa 2-3% din electorat, însă nu cred că a reușit acest lucru sau că măcar a încercat. De cealaltă parte, Biden se poziționează foarte diferit față de Hillary Clinton și caută să sublinieze legăturile sale cu clasa muncitoare. Biden a punctat: A fost o declarație de campanie foarte bună!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...

De ce România riscă să piardă banii din PNRR. Răspunsul MIPE

Comisarul european Celine Gauer, responsabil în cadrul...

Alți doi Arnault intră în board-ul grupului LVMH

În vârstă de 31 și 29 de ani, Alexandre și Frédéric...

Prețul petrolului s-a stabilizat după o scădere abruptă

Prețurile la cele două referințe de petrol au recuperat...

CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la...


pixel