Arieratele bugetului general consolidat au scăzut la 520 milioane de lei
Arieratele bugetului general...
Un acord ar putea fi finalizat chiar luni, potrivit Wall Street Journal.
Twitter a refuzat să comenteze rapoartele, scrie CNN.
Rapoartele potrivit cărora o tranzacție este iminentă vin după ce Musk a dezvăluit săptămâna trecută o finanțare de 46,5 miliarde de dolari pentru a achiziționa compania.
Consiliul de administrație al Twitter s-a reunit duminică pentru a evalua oferta lui Musk de a cumpăra toate acțiunile companiei pe care nu le deține în prezent pentru 54,20 dolari pe bucată, a confirmat surse din interior pentru CNN. Sursa a spus că discuțiile despre oferta lui Musk au devenit „serioase”.
Discuțiile au început în urmă cu mai puțin de o lună, când Musk a dezvăluit că a preluat o participație de peste 9% în companie și a intensificat apelurile pentru schimbări la platforma de socializare.
În zilele care au urmat ofertei sale de preluare au circulat întrebări cu privire la posibilitatea ca Musk să poată finanța achiziția Twitter, mai ales după ce, în aceeași zi acesta a declarat într-un interviu că „nu sunt sigur că voi reuși să achiziționez (Twitter - n.r.)”
Sfârşit de carieră pentru marca de automobile Datsun
Acțiunile Twitter (TWTR) se tranzacționaseră cu mult sub prețul ofertei, într-un posibil semnal de scepticism al investitorilor cu privire la tranzacție.
Luni dimineață, însă, acțiunile Twitter au crescut cu aproape 5% în urma informațiilor, depășind 51 de dolari pe acțiune.
Dacă va fi aprobată, tranzacția l-ar pune pe cel mai bogat om din lume la conducerea uneia dintre cele mai influente platforme de socializare din lume. Musk a subliniat în mod repetat în ultimele zile că obiectivul său este de a susține libertatea de exprimare pe platformă și de a lucra pentru a „debloca” „potențialul extraordinar” al Twitter.
„Am investit în Twitter deoarece cred în potențialul său de a fi platformă pentru libertatea de exprimare în întreaga lume și cred că libertatea de exprimare este un imperativ societal pentru o democrație funcțională”, a precizat Musk în scrisoarea sa de ofertă către Twitter. „Cu toate acestea, de când mi-am făcut investiția, îmi dau seama acum că societatea nu va prospera și nici nu va servi acestui imperativ societal în forma sa actuală. Twitter trebuie să fie transformată ca o companie privată”.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Arieratele bugetului general...
Conform sondajelor la ieșirea de la urne, CDU/CSU au...
România, în fruntea producției...
Favoriți în sondaje,...
După o serie impresionantă de...
Litiul, cobaltul și nichelul...
Autoritățile din Grecia monitorizează situația seismică
Angajații federali obligați să...
Ursula von der Leyen merge luni la Kiev, iar Emmanuel...
SUA apără acordul propus de...
O decizie dificilă pentru...
Președintele argentinian Javier...
Care este țara europeană care plătește abonamentul...
Despre ultimele decizii ale președintelui Trump, despre...
Rating susţinut de apartenenţa...
Cum poți obține 500 de lei de...
Un avertisment adresat în...
Ministrul Finanțelor se află la...
Declinul social-democraților...
Portofoliul Berkshire Hathaway,...
SUA reacționează la taxele...
Reciclarea textilelor,...
Pe de altă parte, Bitpanda, a...
Rețea extinsă de conducte...
Termenele de livrare care ar putea determina...
Cel mai bogat om din lume, devenit mâna dreaptă a...
Aplicația de inteligență...