Tranzacții de 99,72 milioane euro: BVB închide săptămâna pe roșu
Performanța negativă a fost...
Este vorba despre posibilitatea de a edita (corecta) mesajele.
"Ați făcut o greșeală? V-ați schimbat părerea? Nicio problemă", a precizat WhatsApp într-un comunicat. Noua funcție este implementată pentru utilizatorii din întreaga lume, iar unii dintre ei pot deja să profite de ea. Funcția aceasta va fi disponibilă treptat, în următoarea perioadă peste tot în lume.
Editarea poate fi făcută până la cincisprezece minute după ce mesajul a fost trimis. Pentru a edita un mesaj în această limită de timp, este suficient să țineți apăsat pe mesaj și să selectați "Editare" din meniu pentru a accesa funcția. WhatsApp va notifica destinatarii că mesajul a fost corectat. Cu toate acestea, istoricul de editare nu va fi vizibil pentru destinatar, o funcție care este disponibilă pe alte platforme Meta, cum ar fi Facebook.
Înainte de WhatsApp, alte aplicații au implementat editarea mesajelor, cum ar fi iMessage, serviciul de mesagerie al Apple pentru iPhone, iPad și Mac; sau Twitter, cu posibilitatea de a edita un tweet până la 30 de minute după publicare pentru un utilizator abonat la Twitter Blue.
Protejat de criptarea end-to-end
WhatsApp promite că această funcție rămâne protejată "prin criptare end-to-end". Din 2016, WhatsApp oferă utilizatorilor săi criptarea mesajelor ceea ce înseamnă că doar expeditorul și destinatarul au acces la conținutul în clar al mesajelor, fără posibilitatea ca o altă parte terță să le acceseze.
Acest principiu este pus sub semnul întrebării de mai multe țări europene, care se tem că această funcționalitate a devenit un obstacol în lupta împotriva difuzării pornografiei infantile. Acestea cer ca justiția și poliția să aibă acces la conversațiile digitale.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Performanța negativă a fost...
”Am construit acest proiect cu...
Ministrul Sebastian Burduja a...
Aceasta ar putea reprezenta...
Al doilea mare producător de oțel din lume are pretenții...
Agenția Națională de...
Precizări privind înscrierea...
Beko, Ford, Audi și Auchan sunt...
O strategie menită să asigure un echilibru între...
Companiile chineze își păstrează dolarii,...
Indicele ROBOR la trei luni a crescut la 5,75% pe an,...
Înscrierea dealerilor în Programul Rabla pentru...
Economia Germaniei a crescut...
Rubla rusească se depreciază...
La Palatul Victoria, a fost...
China anunţă că este dispusă să...
Curs valutar BNR, 21 noiembrie...
Florian Lixandru, candidatul...
Mutările şi cotaţiile...
Grupaj de știri.
La show-ul de tehnologie Gitex 2024 desfășurat recent în...
Activitatea RAR este blocată...
Premierul Marcel Ciolacu a făcut un anunț important...
Șeful unuia dintre cele mai...