Coca Cola a reușit să irite consumatorii din Germania

Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Consumatorii germani au din partea Coca Cola de o surpriză pe care o califică drept foarte incomodă, neplăcută și de-a dreptul enervantă.

Acum, germanii care cumpără orice băutură produsă de compania americană au parte de o surpriză neplăcută atunci când ajung acasă și deschid sticla. Capacul rămâne atașat de sticlă chiar după ce aceasta a fost deschisă. Acest lucru nu este un accident ci este un lucru intenționat.

Grupul a introdus inovația în Germania în urmă cu câteva luni ceea ce a provocat critici dure în mediul online unde utilizatorii califică drept enervantă și inutilă această inovație.

Coca-Cola nu poate scăpa de critici unii dintre cei care și-au exprimat nemulțumirea declarând că pur și simplu rup capacele după ce au avut parte de accidente atunci când capacul a revenit în dreptul jetului de lichid ceea ce a dus la revărsarea sucurilor.

Motivul acestei ”invenții”

Motivul ar fi o cerință a Uniunii Europene potrivit căreia capacul fix va fi obligatoriu din 2024. Asta pentru a proteja mediul înconjurător după ce s-a constatat că pe plajele europene s-a găsit o mare cantitate de capace de sticlă care poluează.

Coca-Cola a mers mai departe și a implementat cerința capacului înainte ca acesta să devină obligatoriu. De la sfârșitul anului trecut, sticlele au fost schimbate treptat pe piața din Germania.

Grupul încearcă să lucreze împotriva frustrării clienților venind cu recomandări precum: "Ne dăm seama că, uneori, pare inconfortabil atunci când lucrurile cu care suntem obișnuiți sunt schimbate dar trebuie să să ne dăm un mic imbold pentru a privi dincolo de obișnuit și a vedea potențialul de îmbunătățire” ori vine cu sfaturi: ”Dacă noul sistem de închidere este utilizat corect, atunci mica schimbare nu ar trebui să reducă plăcerea de a bea. Pur și simplu răsuciți-l, înclinați capacul pe spate, lăsați-l să se fixeze la locul lui și bucurați-vă”.

Oricum ar fi, găselnița acestui tip de capac nu are foarte mari sorți de izbândă, oamenii preferând pur și simplu să rupă capacul pentru a simplifica lucrurile. O soluție ar fi ca producătorul american pur și simplu să regândească acest sistem.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

Ştiri Recomandate

Ilie Bolojan

Premierul Bolojan a cerut înlocuirea directorului EximBank

Premierul Ilie Bolojan a anunţat, marţi seara, că a...

BVB

Zboruri Wizz Air, relocate de pe Aeroportul Băneasa

Anunţ important pentru cei care urmează să călătorească...

Freepik.com
Freepik.com
Baterii / Foto: Freepik

ANRE a eliminat dubla taxare a energiei stocate

ANRE elimină dublarea tarifelor pentru energia electrică...

Foto: Arhiva. Protest BNS în Piața Victoriei
freepik.com
La Cocoș
Schimb valutar / Foto: Pexels
Contabili / Foto: Freepik
TAROM are un nou director / Foto: Arhivă
Ghișeu
ANAF / Foto: Oana Pavelescu
Banca Naționala a României
Vagon de tren

Transportul călătorilor cu trenul, luat la puricat de ANPC

Calitatea transportului pe calea ferată a intrat în...

OMV Petrom
Leva / Foto: DCBusiness
Președintele Donald Trump face declarații pentru jurnaliști
RCA
Consiliul Fiscal, nu foarte optimist privind reducerea deficitului
Florin Barbu
Bursa de la București
Miniștrii cabinetului Bolojan / Foto: Octav Ganea / Inquam Photos

pixel