Harry, prins cu minciuna. Adevărul despre banii primiți de la familie
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Harry are de luat decizii extrem de serioase
Harry are de luat decizii extrem de serioase
Britanicii încă dezbat interviul acordat de Harry și Meghan, interviu care a lovit Marea Britanie precum un tsunami.

Chiar și la o lună de la difuzarea interviului ecourile provocate însă nu s-au stins. Mai mult decât atât, presa a început să verifice afirmațiile făcute de cei doi iar acestea încep să fie demontate rând pe rând.

De această dată este vorba despre afirmația prințului Harry care a afirmat că beanii de care dispune sunt doar din moștenirea mamei sale, o sumă estimată încă la aproximativ 8,5 milioane de lire sterline (aproape 10 milioane de euro). „Fără banii pe care mi-a lăsat mama, nu am fi putut să plecăm. Deci, când te gândești la asta, parcă ea a simțit ce se va întâmpla ”, a mărturisit el.

Citește și: Ultima EXTRAVAGANȚĂ a lui Meghan Markle. Ce DECIZIE a luat

Însă un articol publicat recent în The Daily Express il contrazice pe ducele de Sussex. Harry a primit, de asemenea, 7 milioane de lire sterline moștenirea de la străbunica ca, regina mamă. Ea ar fi lăsat în urmă 70 de milioane de lire sterline, din care paisprezece milioane ar fi fost distribuite în mod echitabil copiilor prințului Charles și Diana. Consilierii regali ar fi permis ca această sumă să crească până la 20 de milioane, precizează cotidianul, care susține că a reușit să pună mâna pe testamentul reginei mamă.

Pe 2 aprilie, un purtător de cuvânt al prințului a negat într-o declarație pentru revista Forbes, confirmând că Harry trăiește doar din averea sa personală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel