METEO. ANM anunță când se încălzește în Capitală
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Va fi foarte cald pentru această perioadă
Va fi foarte cald pentru această perioadă
Vremea va fi în continuare mult mai rece decât în mod normal în această perioadă din an la Bucureşti iar vântul va sufla slab şi moderat, potrivit prognozei speciale publicate joi de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Cerul va avea înnorări, mai ales pe parcursul zilei de joi, când vor fi posibile, cu totul trecător, ploi slabe de scurtă durată. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade, iar cea minimă de 5...7 grade, mai scăzută în zona periferică.

Pe parcursul zilei de vineri, valorile termice vor fi în creştere uşoară faţă de intervalul precedent, însă dimineaţa va fi încă răcoare.

Cerul va fi variabil cu unele înnorări, iar vântul va avea temporar intensificări, cu rafale de cel mult 45...50 km/h. Temperatura maximă va fi de 21...22 de grade.

Vremea se va menţine deosebit de rece în toată ţara, iar în timpul nopţii în depresiunile intramontane şi în dealurile subcarpatice din sud vor fi temperaturi minime de 0...3 grade, favorizând izolat producerea brumei, precizează ANM.

ANM anunță: Cod galben de vânt puternic! Vreme de IARNĂ în aproape toată țara

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel