O mare bancă dispare din România. Efectele imediate pentru clienţi
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Oferte de bune venip pentru BT
Oferte de bune venip pentru BT
Integrarea Bancpost în Banca Transilvania, începută în aprilie, a intrat în linie dreaptă, iar fuziunea celor două bănci a avut loc în 31 decembrie 2018.

Potrivit reprezentanţilor Băncii Transilvania, planul ambiţios de integrare pe parcursul a doar 9 luni, stabilit de BT odată cu achiziţionarea Bancpost de la Eurobank Group, a avut la bază experienţa într-un proiect similar, când Banca Transilvania a integrat cu succes Volksbank România, în 2015.

Cardurile de debit

În ceea ce priveşte clienţii Bancpost, în comunicat se menţionează că au facilitatea de a folosi cardurile de debit Bancpost inclusiv la bancomatele BT având aceleaşi comisioane la ridicarea de numerar pe care le au la ATM-urile Bancpost. Din iunie şi până în prezent au fost realizate aproximativ 600.000 de tranzacţii cu carduri Bancpost la bancomatele BT, ceea ce înseamnă peste 3.000 de tranzacţii/zi.

Conversie a creditelor in franci

De asemenea, se menţionează lansarea campaniei de conversie a creditelor în franci elveţieni pentru 2.300 de clienţi Bancpost, organizarea distribuirii, începând cu luna octombrie, a 440.000 de carduri BT pentru clienţii Bancpost, prin intermediul celor două bănci şi prin curierat, participarea reprezentanţilor celor două bănci la peste 500 de întâlniri cu clienţii Corporate ai Bancpost, organizarea, de către echipa BT - Bancpost, a circa 4.700 de întâlniri cu instituţiile cu care Bancpost avea convenţii de salarii, respectiv cu comercianţii care aveau POS-uri Bancpost.

Citește și BancPost va dispărea la cumpăna dintre ani

Pe lângă acestea, banca enumeră analizarea tuturor produselor şi serviciilor Bancpost, în vederea pregătirii ofertei BT corespondente, lansarea Ofertei de bun venit la BT pentru cei peste 700.000 de clienţi Bancpost, dintre care 135.000 sunt clienţi comuni ai celor două bănci, comunicare pe toate canalele cu clienţii Bancpost, inclusiv lansarea unui microsite cu informaţii despre Oferta de bun venit la BT, produse şi servicii corespondente, calendar migrare şi generator de IBAN şi organizarea echipelor Call Center BT şi Bancpost pentru asigurarea disponibilităţii de 24h din 24 pentru clienţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel