Noi reguli pentru e-Factura și raportările electronice în România
Guvernul a pus în dezbatere...
Nestle folosește o tehnică patentată prin care se extrage zahăr din chiar planta de cacao, scrie Bloomberg.
În această toamnă, Nestle va începe să vândă KitKat în Japonia cu ciocolată cu concentrație de 70% obținută după noua rețetă, fără zahăr adăugat.
Nestle a pus la punct o tehnică de obținere a zahărului din substanța albă în care stau boabebe de cacao în păstaie.
Industria alimentară și de băuturi răcoritoare sunt sub presiunea consumatorilor care doresc produse cât mai naturale și fără adaos de zahăr.
Mâncare pentru bebeluși. Experții lumii sunt îngroziți!
Nestle vrea să extindă utilizarea acestui indulcitor natural și pentru alte produse și în alte țări.
Reprezentanții Nestle spun că recuderea cantității de zahăr este un lucru incidental și nu un scop, declarație care vine probabil de teama reacției industriei zahărului.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Guvernul a pus în dezbatere...
ANCPI schimbă termenele pentru...
Metroul și transportul de...
Magistrații vor ieși mai târziu...
România este campioana UE a...
România trebuie să adopte o...
România nu își poate reveni...
Curs valutar BNR, 20 august.
Loteria Română a înregistrat în...
Numărul locurilor de muncă...
Ministerul Muncii a pus în deszbatere publică o...
Platforma electronică EPIDS...
Curtea Constituțională a...
S-a publicat în Monitorul...
Guvernul schimbă regulile...
APIA reaminteşte că termenul...
Guvernul a aprobat Ordonanța de...
Reprezentanții Confederației...
Prețurile uleiului de cocos...
MInistrul Mediului a anunțat când se reia programul...
Lamborghini a prezentat oficial...